4 apps που θα σε βοηθήσουν να βρεις τη δουλειά που ονειρεύεσαι
Αυτά τα apps θα σε βοηθήσουν να αναζητήσεις γρήγορα και σωστά τη δουλειά που θέλεις.

Ήρθε η στιγμή που πρέπει να ψάξεις να βρεις μία δουλειά. Να αναζητήσεις αγγελίες εργασίας, να στείλεις βιογραφικά και να ελπίζεις ότι θα βρεις αυτό που ζητάς. Σε όλη αυτή τη διαδικασία, όμως, έχεις έναν πολύ δυνατό σύμμαχο. Αυτός είναι το smartphones σου.

Ναι, καλά διάβασες!

Μέσα από το κινητό σου και με την εξέλιξη της τεχνολογίας μπορείς να βρεις τη δουλειά που τόσο πολύ θέλεις. Να δεις τι χρειάζεται η δουλειά αυτή, ποιες δεξιότητες πρέπει να αναπτύξεις, αλλά και ποιες είναι οι δυνατότητες ανέλιξης μέσα από αυτή. Όλα αυτά μπορείς να τα κάνεις με τη χρήση συγκεκριμένων applications που πρέπει να έχεις στο κινητό σου.

1. LinkedIn Job Search

Το LinkedIn έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια. Πολλές είναι οι εταιρείες που αναζητούν υπαλλήλους μέσα από αυτή την εφαρμογή. Επίσης, είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για να φτιάξεις το εργασιακό προφίλ σου, να μεγαλώσεις το social network σου και να δεις τι ζητούν οι θέσεις εργασίας που σε ενδιαφέρουν.

2. Indeed

Ένα από τα πιο γνωστά apps για την εύρεση εργασίας στον κόσμο. Μπορεί να σου βρει δουλειά σε πάνω από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη και για iOS και για Android. Ένα από τα μεγάλα της ατού είναι ότι μπορείς να βρεις θέση εργασίας με τη χρήση του GPS του κινητού σου. Δηλαδή, αν θέλεις μία θέση εργασίας κοντά στο σπίτι σου, τότε, η εφαρμογή θα σε βοηθήσει να τη βρεις.

3. Hirewire

Το να βρεις μία δουλειά σε σύντομο χρονικό διάστημα είναι πολύ σημαντικό. Ειδικά, όταν δεν έχεις χρήματα και θέλεις να βρεις κάτι άμεσα. Η εφαρμογή αυτή είναι ότι χρειάζεσαι ακριβώς. Στο Hirewire αντί του να ανεβάσεις ένα βιογραφικό, μπορείς να φτιάξεις ένα διαδραστικό προφίλ στο οποίο μπορούν να μπουν οι εργοδότες και να σε “ψάξουν”. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα για να κανονίσεις interviews, αλλά και κλήσεις.

4. CareerBuilder

Η εφαρμογή αυτή δε νοιάζεται μόνο στο να σου βρει μία δουλειά, αλλά και στο να σε βοηθήσει να συγκεντρώσεις όλα αυτά που χρειάζεσαι για την εν λόγω δουλειά. Μπορείς, άμεσα, να ανεβάσεις το βιογραφικό σου και να κάνεις αιτήσεις για δουλειές. Ταυτόχρονα, η εφαρμογή σου δείχνει όλες τις απαιτήσεις, τις προοπτικές, αλλά και την ανέλιξη που μπορεί να σου προσφέρει ή ζητά η θέση εργασίας που έχεις επιλέξει!

Δες ακόμα: LinkedIn: 4 συμβουλές για να δείχνει πιο επαγγελματικό το προφίλ σου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1